Noodkoeling

Noodkoeling? Noodkoeling kan nodig zijn bij allerlei over-verwarmingen. Voorbeelden: noodkoeling als de temperatuur in de serverruimte te snel oploopt. Noodkoeling als een storing te lang duurt. Noodkoeling of noodhuur als een reparatie aan de airco bezig is. Noodkoeling bij overwarming in de avonduren, nachtelijk uren. Of tijdens het weekend. Of tijdens vakanties of feestdagen. Het liefst helpen wij u supersnel, bel ons gratis op 0800 5555512
Noodkoeling of noodhuur. Urgent een airco huren?

  • Noodkoeling. Voor urgente airco huur buiten kantoor uren.
  • Minimum vermogen te huren is 10 KW. Tarief is 30€/dag per gehuurd KW, exclusief transport kosten. Dag is afgerond en gerekend vanaf ons magazijn.
  • Alleen voor bedrijven met meer dan 20 medewerkers of voor onze reguliere klanten.
  • Probeer ons direct op 0800 5555512. Bereikbaarheid en beschikbaarheid van benodigd vermogen is niet gegarandeerd, maar wij zullen ons uiterste best doen u te helpen.
  • Lees en print-scan-mail dit noodhuur-formulier ter bevestiging.
  • Bij de meeste noodgevallen, kunnen wij helpen binnen een paar uur.

Wij hebben vele voorbeelden van uiterst tevreden klanten van noodkoeling. Een grote scholen vereniging van wie de server oververhitten om 0300 snachts; we hielpen voor de leerlingen kwamen. Een krantendrukker van wie de server oververhitte; we hielpen binnen enkele uren zodat de krant uit kon komen. Een bejaardenhuis waar in het weekend de temperatuur te hoog was opgelopen: binnen enkele uren konden we bejaarden zeer blij maken. Een airco reparatie voor een groot complex van kantoren die tijdens het weekend die uitgelopen was in tijd: op de zondagavond leverden we snel koeling zodat maandagochtend weer gewerkt kon worden. Een spoorwegen schakelstation waar tijdens het weekend de temperaturen waren geworden voor de elektronica; binnen enkele uren was de electronica weer werkend voor de wissels en seinen. Kortom noodkoeling werkt. En snel. Bel.

Wilt u meteen huren? Bel ons GRATIS op 0800-55555 12
×