Huren airco met afvoerslang

slang airco huren kantoor
koelinghuren airco slang
airco huren slang vergaderkamer
airco huren werkplek

 

Toepassingen: kantoren, kleine werkplaatsen, hotelkamers, vergaderkamers, kleine tenten, klaslokalen, tijdelijke accomodatie, garages, klaslokalen.

Raam, gat of systeemplafond nodig Dit type is uitstekend als er een raam is dat open kan. Of als er een 13 of 15 cm gat gemaakt mag worden. De afvoerslang wordt in de opening gehangen om de warme lucht weg te blazen. Soms wordt in het raam een stuk op maat geknipt schuimrubber geplaatst om een betere scheiding te hebben tussen warm en koel. Het is echter niet noodzakelijk. Ook kan de afvoerslang in een systeemplafond gehangen worden.
Koeling huren types - airco met afvoerslang wordt de warme lucht naar buiten geblazen door middel van een slang die uit een raam hangt.

De afvoerslang: De lengte is zo’n 2 tot 3 meter. Plaats de airco zo dicht mogelijk bij de afvoer. Verlengen van de afvoerslang is niet optimaal. De reden is dat hoe langer de warme afvoerslangslang is, hoe meer er wat warmte wordt teruggegeven aan de ruimte.

Vermogen van de airco: Van 2 tot 4 KW. Als er meer vermogen per openslaand raam nodig is, dan is een tweedelig type verstandiger.

Ontvochtiging bij koeling huren: Bijna even belangrijk als temperatuur is vochtigheid. De airco blaast de gecondenseerde vochtigheid door de slang naar buiten.

Energie verbruik: Bij vollast is het verbruik typisch rond 1 kilowatt. De benodigd ampere is 4 A. Bij koeling huren van een slang airco, kan de airco daarom gewoon aangesloten worden op de standaard stopcontacten.

Bediening van de airco: De airco heeft een aan/uit knop en de ventilator werkt op meerdere snelheden. De koelintensiviteit kunt u regelen. Sommige van de modellen kunnen ook ontvochtigen zonder koeling. Dit airco type is erg eenvoudig in gebruik.

Er zijn meerdere modellen beschikbaar, met verschillend koelvermogen. De twee voorbeelden zijn de meest gehuurde aircomodellen

Airco huren met afvoerslang, model Shing32c
Koelvermogen 2,9 KW 2,3 KW
Koelmiddel CFK-vrij CFK-vrij
Thermostaat ja ja
Timer ja ja
Luchtverplaatsing 310 m3/uur 430 m3/uur
Ventilator3 2
Ontvochtiging
Ontvocht 1,2 liters/uur 0,8 liters/uur
Condenswater vat slangetje slangetje
Stroom en geluid
Stroomverbruik 1100 Watt 1020 Watt
Elektra 5 Amp 4 Amp
Geluid 65 dB 52 dB
Handleiding download download
Afmetingen
Afmeting hxbxd (binnen) 70x35x35 cm 75x38x40 cm
Gewicht (kg) 25 kg 29 kg
Leiding (l.*diam.)  3 m en 15cm 1,5 m en 13cm
×