Koeling huren types – airco met afvoerslang

Koeling huren types – airco met afvoerslang. Koeling huren van een airco met afvoerslang heeft de volgende aspecten:

Raam of gat nodig Dit airco type wordt gebruikt als er een raam is dat open kan. Of als er een 10 of 13 cm gat gemaakt mag worden. De afvoerslang wordt door het raam gehangen om de warme lucht weg te blazen. Soms wordt in het raam een stuk op maat geknipt schuimrubber geplaatst om een betere scheiding te hebben tussen warm en koel. Het is echter niet noodzakelijk.
Koeling huren types - airco met afvoerslang wordt de warme lucht naar buiten geblazen door middel van een slang die uit een raam hangt.

De afvoerslang: Maximaal 1,5 meter lang. De airco staat dus dicht bij het open raam. Verlengen van de slang wordt afgeraden. De reden is dat hoe langer de warme slang is, hoe meer warmte wordt teruggegeven aan de ruimte.

Vermogen van de airco: Van 2,0 tot 2,6 KW. Als er meer vermogen per openslaand raam nodig is, dan is een tweedelig type verstandiger.

Ontvochtiging bij koeling huren: Bijna even belangrijk als temperatuur is vochtigheid. De airco blaast de gecondenseerde vochtigheid grootendeels door de slang naar buiten. Een zeer klein deel van de condens (water dus) gaat in een bakje dat af en toe geleegd moet worden.

Energie verbruik: Bij vollast is het verbruik 800 watt. Verlengsnoeren moeten niet gebruikt worden. De benodigd ampere is 4 A. Bij koeling huren van een slang airco, kan de airco daarom gewoon aangesloten worden op de standaard stopcontacten.

Bediening van de airco: De airco heeft een aan/uit knop en de ventilator werkt op twee snelheden. De koelintensiviteit kunt u regelen met een draaiknop. Sommige van de modellen kunnen ook ontvochtigen zonder koeling. Dit airco type is erg eenvoudig in gebruik.

Kijk hier voor de modellen te huur

Of kijk hier voor de volgende stap: hoeveel vermogen

×