AircoRent streeft naar duurzaam huren en duurzaamheid in vier stappen:

AircoRent vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom dragen wij op verschillende manieren bij aan de duurzaamheid van het airco verhuur. Wij willen graag dat bedrijven duurzaam huren. Daarom geven wij bijvoorbeeld advies over mogelijke alternatieven, zorgen wij dat het inkopen gebeurt met de meest efficiënte airco’s voor de verhuur, onderhouden wij goed en zorgen we voor recycling.

Een zonnescherm als duurzaam alternatief voor airco verhuur Duurzaam huren met energie-label a Duurzaamheid door onderhoud van airco voor de verhuur Duurzaamheid door recycling van de verhuurde airco's aan het einde van hun levensduur

1. Alternatief

2. Efficiënt

3. Onderhoud

4. Recycle

AircoRent geeft advies over duurzame alternatieve mogelijkheden dan het huren van airco’s of verwarming. Zie hier een overzicht. Door eerst de alternatieven te vinden, verminderen we het energie verbuik. Wij kopen de meest efficiente verhuur-apparaten in. Dit vermindert het energie verbruik. Wij onderhouden al onze huur-apparaten om een efficiente werking te garanderen en om lekkages te voorkomen. Dit vermindert het energieverbuik en voorkomt milieu impact. Aan het einde van de levensduur verwijderen wij de vloeistoffen compleet en professioneel. Wij bieden de huur-apparaten aan ter recycling. Dit voorkomt milieuimpact en bevordert hergebruik van grondstoffen.

Wilt u meteen huren? Bel ons GRATIS op 0800-55555 12
×