Airco verhuur specialist AircoRent

AircoRent is de airco verhuur specialist in tijdelijke klimaat oplossingen met levering van volledige service.

Airco verhuur specialisme

Wij kennen onze apparaten. En onze klanten. Onze klanten varieren van kantoren tot werkplekken, van serverruimtes tot zorginstellingen. Wij kunnen goed inschatten wat bij uw situatie het beste past.

Ons bedrijf heeft airco verhuur depots in Baarn/Hilversum, Eindhoven, Dordrecht, Amsterdam en Meppel. Daarom kunt u snel levering en service krijgen. Waar u ook bent.

Airco verhuur netwerk

Natuurlijk leveren wij ook verwarming-verhuur.

Wij hebben zusterondernemingen in België (www.aircorent.be), Groot-Brittannië (www.londoncool.com) en in Duitsland (www.klimakorrekt.de).

Ons airco verhuurbedrijf groeit snel. Zodoende hebben wij uitstekend werkend materiaal. Wij geloven in service. Daarom snelle service, goede service, storingsservice en service tot en met het in werking stellen en trainen van gebruikers. Alles om u te ontzorgen.

Onze missie: snel zorgen dat er bij u weer koel gewerkt kan worden.

airco verhuur directeur
C. Eussen
Directeur

Airco verhuur specialismes. AircoRent heeft een brede range van airco’s. Van airco’s met afvoerslangen tot airco’s met tweedelen die deels binnen staan en deels buitenstaan. Airco verhuur betreft ook verhuur van spot airco’s. Hierbij wordt koude lucht door spuitstukken naar binnen gespoten wordt. Airco verhuur betreft ook grotere industriele airco’s. Deze apparaten hebben wij vanaf 10KW. De grotere modelen staan niet afgebeeld op deze website. Als u belt kunnen wij ook helpen met de grotere airco modellen. Naast alle vormen van airco’s zijn wij specialist in het bepalen van de juiste koelingsoplossingen. Wij kunnen helpen met gedetailleerde koelbehoefte berekeningen. Met onze airco verhuur ervaringen kunnen onze telefoon- en veld-medewerkers snel bepalen wat de juiste koelingsoplossingen kunnen zijn bij u. Met al deze vormen van airco verhuur bent u bij de juiste airco verhuur specialist. Op speciaal verzoek hebben wij ook een link nu naar kant sites zoals www.ppa-experts.com, www.bioster.nl, zonunie.nl, Bel ons op 0800 55555 12

×