De gerichte koeling, ofwel spot airco, is veelzijdig inzetbaar. Aircorent heeft verschillende modellen voor de verhuur.

Gerichte koeling ofwel Spot airco

Veelzijdig type airconditioning: Dit airco verhuur type wordt gebruikt voor gerichte koeling, ruimtekoeling of de combinatie daarvan.

Gerichte koeling: De koele lucht komt uit spuitstukken en wordt gericht op bv. een drukpers, een server, een productielijn of een warme acteur. Zie de pagina’s met foto voorbeelden. De warme lucht komt bovenuit de airco. De condens die ontstaat met de ontvochtiging komt in een grote afvoertank onderop, die af en toe geleegd moet worden. De airco is op wieltjes en wordt aangesloten op een gewoon of een blauw stopcontact. De flexibiliteit en robuustheid, maak dit een bijzonder gewild apparaat.

Ruimtekoeling: Aan de bovenkant kan een afvoerslang aangesloten worden. De slang wordt meestal geplaatst in het systeemplafond, zodat de warmte weggaat met de gebruikelijke bedrijfsventilatie. Het grote vermogen van dit type betekent dat de modellen grote ruimtes kunnen koelen. Dit model met sterke grote afvoerslang is ideaal voor ruimtes waar geen ramen open kunnen, maar wel een systeem plafond is, zoals bv. server ruimtes.
Ons allergrootste model heeft zo’n sterke luchtstroom, dat de airco ook buiten de ruimte kan staan (mits droog opgesteld). De airco spuit dan de koele lucht naar binnen d.m.v. een dikke slang.

Klik hier voor spot-modellen te huur

Of kijk hier voor de volgende stap: hoeveel vermogen

×