Airco huur – welk type is nodig?

Bepaal hieronder welke type airco het beste past bij uw situatie. Mocht u op zoek zijn naar grotere industriële airco’s of hulp nodig hebben om de juiste koeloplossing voor uw situatie te krijgen, bel ons dan. Onze professionele klantenservice helpt u graag verder, snel en met kennis van zaken.

 • Aircohuur van airco met afvoerslang

  Airco huur type - met afvoerslang
  airco huur met afvoerslang
  Meer info over dit aircotype »
  Slangmodellen te huur »

  Aircohuur voor koeling van kantoorruimte. Huur dit airco-type alleen als er ramen zijn die open kunnen of er een gat gemaakt mag worden. De afvoerslang wordt door het raam gehangen om de warme lucht weg te blazen. De warme afvoerslang is 1 meter lang en de airco staat dus dicht bij het raam. Het koelvermogen is beperkt. Een twee-delig type is nodig als er meer dan 30 m2 vloeroppervlakte is per openend raam of als er zeer veel warmte is. Lees meer over airco’s met afvoerslang.
 • Aircohuur van tweedelige (split) airco

  Airco huur type - tweedelige (split) airco staat de warme buitenunit buiten de te koelen ruimte.
  airco huur van een tweedelige (split) airco die u bij Aircorent kunt huren.
  Meer info over dit aircotype »
  Split-modellen te huur »

  Deze airco heeft een koeldeel dat koude lucht blaast en een warm deel dat warmte lucht uitblaast. De twee delen zijn verbonden door een dunne leiding waarin koelvloeistof of water wordt uitgewisseld. Deze dunne leiding is 3 tot 20 meter lang en kan door een gat, raam of deur heen. Het koele deel kan overal staan in de ruimte. Het warme deel wordt buiten gezet of gehangen of soms geplaatst in een ongebruikte ruimte. Dit is het stilste airco-type dat er is. Een alternatief is het warme deel geheel niet te gebruiken en de airco aan te sluiten op waterleidingen (watergekoelde airco). Lees meer over twee-delige airco’s.
 • Airco huur van gerichte spotkoeling

  Airco huur type - De gerichte koeling, ofwel spot airco, is veelzijdig inzetbaar. Aircorent heeft verschillende modellen voor de verhuur.

  airco huur van een gerichte (spot) airco die u bij Aircorent kunt huren
  Meer info over dit aircotype »
  Spot-modellen te huur »

  Voor lokale koeling of serverruimtes. De koude lucht komt uit draaibare spuitstukken en wordt gericht op bijvoorbeeld een drukpers of een server. De warme lucht komt bovenuit de airco. Soms worden deze airco’s ook gebruikt voor koeling van een ruimte als er geen raam is, maar wel een systeemplafond. Dan wordt een afvoerslang aan de bovenkant van de airco gekoppeld naar het plafond. Lees meer over gerichte spotkoeling.

Airco huren met snelle en volledige service? Of wilt u advies op maat voor uw bedrijf? Bel AircoRent gratis: 0800-55 55 512.

×